Az üveges mester

Bereznai László egyéni vállalkozó vagyok. Üzletünket Budapesten, a VIII. kerületi Baross utca 78. alatt találja. Szívesen látjuk itt személyesen is, de a feladat jellegét figyelembe véve, a munkavégzés helyszínére kiszállunk. Természetesen kereshet elérhetőségeink bármelyikén. Hogy mielőbb segíthessünk, érdemes használnia az Ajánlatkérés menüpontot is.
Üzletünk hétfőtől péntekig 8-17 óráig tart nyitva.

Érdeklődése, látogatása számunkra megtisztelő és fontos.

Cégünk múltja, története nekünk nagyon fontos. Önnek pedig hasznos.
E múlt Önnek garancia az általunk elvégzett munkára.

Üzletünk és műhelyünk immár hetven éve a Baross utcában, a Horváth Mihály tér közelében kínálja szolgáltatásait. Keresse nagy múltú üzletünket, ha üvegezésre, hagyományos vagy korszerű hőszigetelt üvegezésre, különleges biztonsági üvegezésre, tükör vagy üvegfalra van szüksége. Az üveg lakásunkban nemcsak az ablakban, ajtókban fordul elő, de képeinkben is. Nálunk több, mint 300 féle képkeretből válogathat stílusa alapján - képei is megérdemelnek egy egyedi keretet.
Komoly felkészültségünk és tapasztalatunk garancia munkáinkra. Több évtizede üvegezünk kirakatokat, üvegezünk belső és külső nagyobb felületeket. Az utóbbi évtizedben irodák, munkahelyek, üzletek belső tereit tettük egyedivé üvegfalakkal.
Egyedi tükörfalakkal egyedivé varázsoljuk nappaliját, fürdőszobáját, sőt teraszát, de akár erkélyét is. A kicsi fürdőszoba praktikus dísze lehet egy egyedi zuhanyzó, ahol az üveg játssza a főszerepet.
Önnek elég kapcsolatba lépnie velünk, elmondani, lerajzolni elképzélését és mi, ha kéri hozzátesszük ötleteinket és megvalósítjuk álmát. A nyaralás elmaradhatatlan kelléke a fényképezőgép. Kereteztesse be legsikeresebb fotóit olyan képkeretbe, mely a legjobban illik lakásához.
És ne feledje: nálunk jó helyen jár, mert üvegben, tükörben, képkeretben több, mint 30 éve otthon vagyunk.: bban az esetben, ha Ön egyes információkat kifejezetten fontosnak tart ki tudja emelni hasonló módon, ahogy az itt látható.

Üzletünk a térképen (Budapest, VIII., Baross u. 78.) - könnyen megtalálja, mert az utcai, míves kirakatot nehéz nem megtalálni!